Inspirerende natuurwandeling

Schrijf je nu gratis in voor de deugddoende inspirerende natuurwandelingen bij Inspirelli met het hele gezin!

Wat?
We gaan samen op pad en laten ons inspireren door de natuur. Even alles achterlaten en je vullen met de prachtige schepping. Wandelen in de natuur is meer dan je ene voet voor de andere zetten: “het is onthaasten, via je zintuigen de natuur in je opnemen en ontspannen. Zo kan je rust vinden en ruimte maken om dichter bij jezelf en je geloofsleven te komen. Wij kijken er met Inspirelli Turnhout naar uit om dit werkjaar jongeren en hun gezin, de ruimte te bieden waar ze op een interactieve, creatieve en unieke manier hun geloof kunnen ontdekken.   We gaan de eerstvolgende keer samen wandelen met een top gids vanuit Natuurpunt, die vertelt over de landschap, fauna, flora en de geschiedenis.

Waar?
Telkens op een andere plaats. Voor onze eerste wandeling (op woensdag 30 september) spreken we af op de parking van Klein Engelandhoeve in Turnhout (= steenweg op Baarle-Hertog).

Wanneer?
Elke laatste woensdag van de maand van 14 u. tot +/-17u
 : 30/0928/1025/1130/12, 27/01, 24/02, 31/03, 28/04, 26/05, 30/06.
Elke wandeling is een beetje anders. Klik op de link voor meer info.

Inschrijven?
Je kan gratis inschrijven door te klikken op de datum die je naar de inschrijfpagina brengt. Inschrijven is verplicht omwille van de corona maatregelen.
Of stuur en bericht naar nick.hannes@ijd.be of Gsm(0494414325) Er zijn maar 25 inschrijvingen mogelijk dus wees er snel bij!

Corona regels:
Wandelen kan in bubbels met je gezin. Tussen de bubbels houden we voldoende afstand.

Kom niet als je ziek bent.

Breng zeker een mondmasker mee voor op plaatsen waar we geen 1,5 meter afstand kunnen houden.

Meer info:
http://www.inspirelliturnhout.ijd.be/