Activiteiten

Onze Pastorale Eenheid richt gedurende het jaar een aantal activiteiten in die open staan voor iedereen die er interesse voor heeft.
Lezingenreeks 2017 (ism vormingscentrum Hivset)

Light a candle voor vrede op aarde aan alle mensen van goede wil
Inspirelli Turnhout – Oud-Turnhout (de dienst voor jongerenpastoraal) organiseert voor de vijfde keer Light a candle op vrijdag 22 december 2017 tussen 18 en 21 uur.  Bij het begin van de kerstvakantie en met kerstmuziek van het koor De Lier uit Turnhout en het koor van de Afrikaanse gemeenschap willen we stilstaan bij de boodschap van Kerstmis.
Gezellige drukte in de winkelstraten, dansmuziek op de ijspiste, kuieren op de kerstmarkt, een grote kerstwensboom, een prachtige kerststal van het comité Kerstmis in de stad op de markt én buiten aan de Sint – Pieterskerk te Turnhout, ter hoogte van de hoofdingang de splinternieuwe pop-upkapel gemaakt door leerlingen van de VTST.
Winkelaars, schaatsers, kerstmarktbezoekers, toevallige voorbijgangers … iedereen wordt uitgenodigd een gratis kaarsje aan te steken voor iedereen die je vrede toewenst.   Licht in de donkere dagen voor Kerstmis, licht om uit te drukken dat we dromen van een wereld in vrede.
We maken er met z’n allen een ongelooflijk warme avond van.
Voor meer informatie: Nick Hannes, jongerenpastor, gsm- 0494 414325 – e-mail: nick.hannes@ijd.be – www.ijd.be/antwerpen

Kon je niet aanwezig zijn op een vorige activiteit of heb je ze gemist, of wil je de sfeer nog even terug bekijken?
Klik hier voor foto’s en/of een verslag.